fbpx
+47 94247514
DANIEL@SKOGMEDIA.NO

2017 – Et høydepunkt i min karriere

Din lokale medieprodusent

2017 – Et høydepunkt i min karriere

Det er på dager som dette man virkelig skjønner hvor priviligert man er.
Jeg ser nå tilbake til et forrykende frilansår med fantastisk mange flotte og morsomme musikkjobber rundt omkring i landsdelen. Jeg har møtt noen helt fantastisk flotte mennesker iløpet av året som jeg er glad at jeg knyttet kjennskap til, og som jeg ser frem til å samarbeide videre med, også i 2018.

2017 startet rolig med bare noen få konsertjobber fra tid til annen før det tok av i slutten av juli. Jeg har iløpet av året fått vært med på en musikalsk reise i Nord-Norge som fotograf på arrangementer som Festspillene i Nord-Norge, Riddu Riddu, Buktafestivalen, BAKgården, Rakettnatt og Parkenfestivalen i tillegg til å ha dekket en rekke konserter på Studentsamfunnet Driv.

Jeg ønsker å rette en takk til alle som har hatt tro på meg i året som har gått, og som har latt meg holde på med det jeg virkelig brenner for. Ønsker å trekke frem Lars Hustoft i Starbox Music Group som har engasjert meg på konserter for Gabrielle, Kristian Kristensen og Big Bang, Bendik Kajander i popgruppa Kajander som hadde tro på meg under Festspillene i Nord-Norge og som da dro meg med til Parkenfestivalen i Bodø noen måneder etterpå.

Takk til alle kunder og samarbeidspartnere i året som har gått. Jeg ønsker dere alt godt, og håper på et videre samarbeid i det nye året.

Godt nyttår!