fbpx
+47 94247514
DANIEL@SKOGMEDIA.NO

Personvernerklæring

Din lokale medieprodusent

BEHANDLING AV PERSONOPPLYSNINGER

Daniel Skog er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger.

INFORMASJONSKAPSLER

Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside. Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å samle inn besøksstatistikk.

Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

INNHOLD FRA ANDRE NETTSTEDER

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

GOOGLE ANALYTICS

Google Analytics er et innsiktsverktøy som benyttes til innsamling av besøksstatistikk for www.skogmedia.no. Formålet med Google Analytics er å gi innsikt i brukernes opplevelser på nettsiden. Denne innsikten brukes til å videreutvikle nettsiden.

Du kan reservere deg fra å la deg spore av Google. Dette gjør du her:
https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

BETALINGSALTERNATIVER

Skog Media bruker Stripe som betalingspartner, og gjør det da mulig for deg som sluttkunde å betale med bankkort eller kredittkort i vår nettbutikk.

Dine betalingsdetaljer er beskyttet gjennom vår betalingspartner, og blir aldri delt med Skog Media. Om du er bekymret for dine betalingsdetaljer, se https://stripe.com/gb/privacy for å lese gjennom Stripes personvernserklæring.

DINE RETTIGHETER

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

KONTAKTINFORMASJON

E-post: daniel@skogmedia.no
Telefon: +47 942 47 514
Postadresse: Fagerbakken 8, 9027 Ramfjordbotn